SOAP BAZAR

Sapunuri naturale si produse cosmetice naturale


8 comentarii

Tot cu neem ……

IMG_5099
V-am mai povestit de vreo doua ori de proprietatile exceptionale ale uleiului de neem insa vreau sa va mai reamintesc inca o data de ce este asa bun acest ulei. Uleiul de neem este recunoscut pentru puternicul sau efect antibacterian si antifungic de aceea este recomandat in tratarea pielii infectate, cu acnee, cu furunculoze, dermatie in special psoriazis, micoze, infectii cutanate parazitare, plagi, arsuri, inclusiv cele provocate de soare.
Uleiul de neem poate fi utilizat cu succes si contra insectelor inclusiv a tantarilor si a paduchilor, daca mai are cineva asa ceva 🙂
Agricultorii indieni folosesc in mod traditional uleiul de neem ca fertilizant, pesticid si insecticid natural, biologic.
Dar, da exista un dar 🙂 uleiul de neem este foarte concentrat, avand un miros destul de greu, dar proprietatile lui deosebite compenseaza acest mic inconvenient 🙂
IMG_5092
Acum sa va povestesc cate ceva de crema antiacneica realizata de mine cu ulei de neem. In primul rand mirosul de neem se simte foarte putin, acesta a fost acoperit aproape in totalitate de mirosul uleiurilor esentiale, iar in al doilea rand am imbunatatit varianta aceasta a cremei adaugand si bisabolol.
Bisabololul este un ingredient natural antiinflamator reputat pentru proprietatile sale calmante, antibacteriene si regenerante.
Crema contine ulei de neem, ulei de galbenele, ulei de musetel, unt de shea, extract CO2 de galbenele, extract CO2 de musetel, bisabolol, vitamina E, uleiuri esentiale de roinita si citronela.

Costa 21 ron 50 ml si daca doriti sa o achizitionati puteti sa-mi trimiteti un mail la buga.gabriela@yahoo.com

Weekend placut dragii mei!
Gabi

Reclame