SOAP BAZAR

Sapunuri naturale si produse cosmetice naturale

Balsam natural de plajă cu protecție solară 20+

5 comentarii

Vara trecută a fost prima oară când am folosit ca protecție solară doar produse naturale realizate de mine, o cremă de plajă cu unt de cacao și pudră de urucum și un ulei de plajă cu ulei de măsline, cătină, susan și extract din pudră de urucum și au fost excelente, am avut un bronz frumos și uniform care a durat mult mai mult decât de obicei, iar iarna trecută sora mea mă întreba dacă merg la solar 🙂

ulei de plaja 100% natural cu protectie solara

ulei de plaja 100% natural cu protectie solara

Balsamul de plajă pe care l-am făcut acum este o variantă imbunătățită a celui de anul trecut. Contine unt de cacao nedezodorizat, unt de shea, ulei de măsline, ulei de susan, ceară de albine, pudră de urucum, oxid de zinc, ulei esențial de melissă și un miros demențial de ciocolată :-). Are un factor de protecție solară de 20+ care vine atât de la uleiuri cât și de la oxidul de zinc. Uleiul de masline și uleiul de susan oferă pielii in mod natural un factor de protecție solară SPF 4.

Balsam de plaja cu protectie solara

Balsam de plaja 100% natural cu protectie solara 20+

 

Are un conținut foarte mare de unt de cacao care asigură un bronz rapid, uniform și de lungă durată. Am adăugat și pudră de urucum deoarece conține foarte mult betacaroten (de 100 de ori mai mult decât morcovul) și seleniu fiind foarte bogată în antioxidanți. Aceasta pregătește pielea pentru soare și favorizează producția de melanină ce se află la originea bronzului.
P.S. Stiati ca o crema cu protectie solara FPS 25 asigura o protectie UV de circa 96% iar o crema cu FPS 50 asigura o protectie UV de circa 98%.

Profit de această ocazie și vă urez tuturor Sărbători Fericite alături de cei dragi!

easter2

Cu drag,
Gabi

5 gânduri despre „Balsam natural de plajă cu protecție solară 20+

  1. Tare bine mai arata si ouale( tu le ai vopsit?) si cremele!
    Paste fericit, Gabi!
    te pup!

  2. Multumesc Natalia, nu sunt ouale mele, eu nu vopsesc decat rosii, poate ale Amaliei arata asa 🙂

  3. Care este pretul. cum se poate face comanda, daca presupune costuri suplimentare si ce valabilitate are acest balsam…? Nu am gasit aceste detalii la descrierea produsului, de aceea intreb, caci m-ar interesa achizitionarea acestuia…multumesc anticipat.

    Dinuta Drutu

  4. Buna Dinuta, Balsamul de plaja costa 23 lei, taxele de transport sunt de 8 lei iar termenul de valabilitate este de 12 luni. Comanda poti sa dai pe mail la buga.gabriela@yahoo.com

Lasă un comentariu